EMULZIJE

Bitumenske emulzije namijenjene za cestogradnju, proizvedene iz cestograđevnog bitumena koji zadovoljava normu HRN EN 12591 pogodnog za emulgiranje. Emulzije se proizvode na najmodernijem šaržnom postrojenju kapaciteta 12 t/h, izgrađenom na vlastitom dugogodišnjem znanju i iskustvu.

U mogućnosti smo isporučiti emulzije 365 dana u godini, 24 sata na dan, na temperaturi koju kupac zahtijeva.

Kationska bitumenska emulzija C55 B5

Kationske bitumenske emulzije koriste se prvenstveno za sljepljivanje slojeva asfalta, sanacije i rekonstrukcije cesta. Također se koriste za izradu površinskih obrada, mikroasfalta te hladnih asfaltnih mješavina. Za proizvodnju koriste se cestograđevni bitumeni pogodni za emulgiranje te emulgatori renomiranih europskih proizvođača. Proizvodnja kationskih emulzija certificirana je sukladno kontroli tvorničke proizvodnje 2+ prema normi HRN EN 13808.

Polimerna kationska bitumenska emulzija C60 BP5

Polimerne kationske bitumenske emulzije koriste se za sljepljivanje slojeva asfalta koji kao vezivo koriste polimerom modificirani bitumen. Pogodne su za izradu površinskih obrada, mikroasfalta, slurry-seala i hladnih asfaltnih mješavina. Polimerne emulzije mogu se proizvoditi iz polimerom modificiranog bitumena ili se kationske emulzije mogu oplemenjivati lateksom. Za izradu polimernih emulzija koriste se samo sirovine provjerenih dobavljača s kojima surađujemo desetljećima. Proizvodnja polimernih emulzija certificirana je sukladno kontroli tvorničke proizvodnje 2+.

Anionska bitumenska emulzija

Iako smo bili glavna snaga u promoviranju i naglašavanju kationskih emulzija, zadržali smo znanje i tehničke mogućnosti proizvodnje anionskih emulzija koje imaju svoje tehničko opravdanje u pojedinim slučajevima.